20η Ανακοίνωση

Aγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

σας υπενθυμίζουμε ότι τα πρακτικά του 11ου συνεδρίου αναρτήθηκαν στη διεύθυνση:

http://synedrio2019.enephet.gr/?page_id=1386

Μέχρι 24 Ιανουαρίου περιμένουμε παρατηρήσεις σας για τυχόν αβλεψίες της οργανωτικής επιτροπής.

Στις 25 Ιανουαρίου θα εκδοθεί η τελική έκδοση χωρίς άλλες βελτιωτικές αλλαγές.

Με εκτίμηση

Από την οργανωτική επιτροπή

19η Ανακοίνωση

Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι,

τα “Πρακτικά 11ου Πανελλήνιου Συνέδριου Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση

αναρτήθηκαν στο παρακάτω URL:

http://synedrio2019.enephet.gr/?page_id=1386

Σας ευχαριστούμε

18η Ανακοίνωση

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι άλλαξε η προθεσμία υποβολής του τελικού κειμένου προς κρίση για τα πρακτικά. Νεότερη ημερομηνία: 1 Οκτωβρίου 2019.

Σας ευχαριστούμε

17η ανακοίνωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αναθεωρημένων εργασιών για τα πρακτικά του συνεδρίου. Σας καλούμε να ενσωματώσετε όλες τις αλλαγές που έχουν προταθεί από τους κριτές και από τις συζητήσεις στο συνέδριο.

 

Υποβολή Τελικού Κειμένου προς κρίση για τα Πρακτικά: 31 Αυγούστου 2019.

 

Οδηγίες συγγραφής

[1] Όλες οι κατηγορίες εργασιών θα είναι σε μορφή word – κατάληξη  doc ή docx.

[2] Όλες οι κατηγορίες εργασιών θα έχουν στην πρώτη σελίδα μόνο τα ακόλουθα στοιχεία, πρώτα στην Ελληνική και αμέσως μετά στην Αγγλική γλώσσα: Τίτλος, Ονοματεπώνυμα συγγραφέων, Ιδρύματα συγγραφέων, Περίληψη, Λέξεις-Κλειδιά.

[3] Κατηγορία «προφορικές ανακοινώσεις»: η εργασία θα έχει έκταση 5-9 σελίδες Α4 (συμπεριλαμβανομένων σχημάτων, πινάκων, εικόνων, φωτογραφιών, αναφορών, κ.λπ.). Η πρώτη σελίδα θα περιλαμβάνει τα στοιχεία που καθορίζονται στην οδηγία 2.

[4] Κατηγορία «Συμπόσια»: η κάθε εργασία του συμποσίου θα έχει έκταση 5-9 σελίδες Α4 (συμπεριλαμβανομένων σχημάτων, πινάκων, εικόνων, φωτογραφιών, αναφορών, κ.λπ.). Η πρώτη σελίδα θα περιλαμβάνει τα στοιχεία που καθορίζονται στην οδηγία 2.

Για κάθε συμπόσιο θα υποβληθεί από τους οργανωτές η Σύνοψη του Συμποσίου, έκτασης δύο σελίδες, στην οποία θα αναλύεται ο σκοπός του και οι επιμέρους εργασίες του συμποσίου.. Η πρώτη σελίδα θα περιλαμβάνει τα στοιχεία που καθορίζονται στην οδηγία 2 καθώς και την Σύνοψη μόνο στα ελληνικά, ενώ η δεύτερη σελίδα τα στοιχεία που καθορίζονται στην οδηγία 2 καθώς και την Σύνοψη μόνο στα αγγλικά.

[5] Κατηγορίες «Αναρτημένη ανακοίνωση (Poster)», «Εργαστήρια», «Συνεδρίες Στρογγυλής Τραπέζης», «Εργασίες Εφαρμογών»: Η έκταση των εργασιών είναι ίδια με την αρχική έκταση, όπως φαίνεται στις οδηγίες (http://synedrio2019.enephet.gr/?page_id=11). Επιπλέον προστίθεται μία σελίδα η οποία ακολουθεί την οδηγία 2.

[6] Το υπόδειγμα των εργασιών είναι αναρτημένο στον ακόλουθο σύνδεσμο «Υπόδειγμα τελικής εργασίας για τα πρακτικά του συνεδρίου»: http://synedrio2019.enephet.gr/?page_id=11

[7] Η εργασία υποβάλλεται με βάση τις «Οδηγίες Υποβολής Τελικής Εργασίας για τα πρακτικά του συνεδρίου» στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://synedrio2019.enephet.gr/?page_id=11

16η ανακοίνωση

Λόγω της πλήρωσης όλων των θέσεων για το δείπνο του Σαββάτου (20 Απριλίου 2019) στο “Κτήμα του Καραγκιόζη”, η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Συνεδρίου Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση έχει κάνει κρατήσεις και στην ταβέρνα “Οδός Αθηνών”, για την ίδια ώρα (21.00), η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. 

Η τιμή κατά άτομο θα είναι 10 -15 ευρώ, ανάλογα με την παραγγελία.

Προκειμένου και εδώ να γίνει ένας αρχικός προγραμματισμός, παρακαλώ, όσοι/σες ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. 

 

https://forms.gle/vVJfXaVmcM6c76Qk6

Η οριστικοποίηση για τη συμμετοχή θα γίνει την 1η μέρα του συνεδρίου (Παρασκευή, 19.04) και μετά που θα γίνει η πληρωμή του αντίστοιχου ποσού σε ειδικό stand στις εγγραφές.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

15η ανακοίνωση

Δείπνο ΕΝΕΦΕΤ – Σάββατο 20 Απριλίου


H Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Συνεδρίου Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση σας καλεί σε ΔΕΙΠΝΟ το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 21.00 στο “Κτήμα του Καραγκιόζη”.

Η τιμή κατά άτομο είναι 15 ευρώ στην οποία περιλαμβάνονται ατομική μερίδα (επιλογή από 9 διαφορετικά πιάτα  και 1 νηστίσιμο), σαλάτα και ποτό. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.

Προκειμένου να γίνει ένας αρχικός προγραμματισμός, παρακαλώ, όσοι/σες ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

https://forms.gle/NrMeYYkxwYq69dQJA

Η οριστικοποίηση για τη συμμετοχή θα γίνει την 1η μέρα του συνεδρίου (Παρασκευή, 19.04) και μετά που θα γίνει η πληρωμή του αντίστοιχου ποσού σε ειδικό stand στις εγγραφές.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

14η ανακοίνωση

Γνωριμία με την πόλη των καλλιτεχνών στον βιότοπο της καφέ αρκούδας

H Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Συνεδρίου της ΕΝΕΦΕΤ σας καλεί στη δίωρη ξενάγηση στην πόλη της Φλώρινας, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 17.30μμ.

Για την καλύτερη οργάνωση της ξενάγησης, καλούνται οι σύνεδροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν να εγγραφούν δωρεάν στην εκδήλωση ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/document/d/1b-OQi7jx1dEsTb5VNUWSwb3NSTIFAIG2IolxJzmTCRQ/edit?usp=sharing

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αν μείνουν διαθέσιμες θέσεις θα συμπληρωθούν την 1η και 2η μέρα του συνεδρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή

13η ανακοίνωση

Εγγραφή στα εργαστήρια του 11ου Συνεδρίου ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ
ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

Καλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα εργαστήρια του 11ου Συνεδρίου της ΕΝΕΦΕΤ, για να εγγραφούν στα εργαστήρια που επιθυμούν θα πρέπει να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο https://forms.gle/77Ke5Zyd4R9vvRJ27.

Η εγγραφή στα εργαστήρια μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη  17 Απριλίου 2019, ώρα 24.00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις, θα συμπληρωθούν κατά την έναρξη του συνεδρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή

12η ανακοίνωση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ

Η  αφίσα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 85cm (πλάτος) και 120cm (ύψος).

Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρότυπο.

Από την Οργανωτική επιτροπή

11η ανακοίνωση

Αγαπητοί και αγαπητές σύνεδροι,

 

Το τελικό πρόγραμμα του 11ου Συνεδρίου της ΕΝΕΦΕΤ είναι έτοιμο.

Λάβαμε υπόψη -στο μέτρο του εφικτού- τις τελευταίες επισημάνσεις σας για τη χρονική παρουσίαση των εισηγήσεων.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Φόρτωση περισσότερων